onze websites: SCHRIJFBURO  |  PLANBURO  |  VORMBURO

Projectplan

Het maken van een projectplan is een puzzel. Wij zorgen ervoor dat alle puzzelstukjes een geheel vormen.

Wat maakt uw project de moeite waard? Wat moet het opleveren en wat is daarvoor nodig? Een goed projectplan overtuigt stakeholders en financiers van de meerwaarde van uw initiatief. Het maakt duidelijk waar u voor staat en gaat. Dat verhaal stellen we graag samen met u op.

Puzzel
Het maken van een projectplan is een puzzel. Wij zorgen ervoor dat alle puzzelstukjes een geheel vormen. Dat begint met een inventarisatie en ordening van bekend, dan wel aangeleverd materiaal. Vervolgens kijken we samen wat er ontbreekt en waar we de ontbrekende delen kunnen ophalen. Als de puzzel compleet is, nemen we de lezer mee in uw verhaal. Vanaf de huidige situatie, de kansen die u ziet tot de verwachte eindbeeld en resultaat.

Uw plan verder onderbouwen met cijfers en data? Die zoeken wij er graag voor u bij.

We zorgen voor een logische indeling, een sluitend en helder verhaal. Een stuk dat op alle mogelijke vragen op voorhand antwoord geeft. We geven het ook vorm, waarbij de beelden het verhaal illustreren en onderbouwen. Eventueel in de vorm van infographics.

Financiering
Gebruikt u uw projectplan ook om de financiering rond te krijgen? Dan houden we daar rekening mee, Bovendien kunnen we u adviseren over subsidiemogelijkheden en ook deze aanvraag voor u verzorgen.

Online methode
Heeft u een goed idee, maar (nog) niet alle partijen bij elkaar? Of alle handen op elkaar om het uit te voeren? Dan hebben wij een concept dat partijen bij elkaar én op één lijn brengt, zodat uw idee kan uitgroeien tot een projectvoorstel en subsidieaanvraag. Hiervoor zetten we de boekin1dag methode in.

Bekijk hier ons overzicht van projectplannen en aanvragen.

Planburo is – net als Schrijfburo en Vormburo – onderdeel van Terwisscha en Wagenaar.
info@planburo.nl
Keizersgracht 1 kaart →
8911 KR Leeuwarden
058-215 97 91

Op 29 augustus hebben we afscheid moeten nemen van onze dierbare collega Joke Schaapman. Zoals het haar wens was en bij haar paste, zonder veel ruchtbaarheid en in besloten kring. Joke heeft in de ruim 25 jaar dat ze voor ons werkte bergen werk verzet. Vaak tot in de late uurtjes en voor een groot aantal opdrachtgevers, overwegend organisaties die onze wereld een stukje mooier kleuren en beter maken. We zullen haar ontzettend missen als fijne, integere en betrokken collega en zullen haar werk, indachtig haar gedachtengoed, binnen onze mogelijkheden voortzetten.

Mocht je vragen hebben of willen reageren dan staan we daar te allen tijde voor open.

Ben, Dave en Jos