onze websites: SCHRIJFBURO  |  PLANBURO  |  VORMBURO

Sluis Kornwerderzand

Verhaal dat doorgang moet vinden

Bijdrage: conceptontwikkeling, research, redactie, coördinatie, vormgeving en productie.

 

Maar liefst 3000 extra arbeidsplaatsen, ruim 100 miljoen aan extra investeringen en legio voordelen voor grote delen van Nederland; slechts enkele van de vele positieve effecten als Kornwerderzand een bredere schutsluis krijgt.

Flevoland, Overijssel, Fryslân, betrokken gemeenten en ondernemers staan in de startblokken. Ze leggen €73 miljoen op tafel. Nu het Rijk nog. Wij hielpen deze partijen een helder en overtuigend verhaal op papier te zetten. En in beeld te brengen. De media namen het over. Het ministerie is aan zet!

Deel deze pagina
Planburo is – net als Schrijfburo en Vormburo – onderdeel van Terwisscha en Wagenaar.
info@planburo.nl
Keizersgracht 1 kaart →
8911 KR Leeuwarden
058-215 97 91

Op 29 augustus hebben we afscheid moeten nemen van onze dierbare collega Joke Schaapman. Zoals het haar wens was en bij haar paste, zonder veel ruchtbaarheid en in besloten kring. Joke heeft in de ruim 25 jaar dat ze voor ons werkte bergen werk verzet. Vaak tot in de late uurtjes en voor een groot aantal opdrachtgevers, overwegend organisaties die onze wereld een stukje mooier kleuren en beter maken. We zullen haar ontzettend missen als fijne, integere en betrokken collega en zullen haar werk, indachtig haar gedachtengoed, binnen onze mogelijkheden voortzetten.

Mocht je vragen hebben of willen reageren dan staan we daar te allen tijde voor open.

Ben, Dave en Jos