onze websites: SCHRIJFBURO  |  PLANBURO  |  VORMBURO

Zuiver van boord

Afvalwatereinigingsinstallatie

 

Vanaf 2030 zijn lozingen op open wateren als de Waddenzee verboden. Schepen zijn daarom gebaat bij een compacte, betaalbare installatie die het afval- en bilgewater reinigt voordat het wordt geloosd.

De bedrijven Konkaav, BDS en Noah Water Solutions hebben een dergelijk installatie ontwikkeld en onder lab-omstandigheden succesvol getest. Komende jaren gebeurt dat ook in praktijk, op werkschepen en een schip van de Bruine vloot op de Waddenzee. Dit mede dankzij ruim een half miljoen subsidie van het Waddenfonds. Wij adviseerden en hielpen mee deze aanvraag gehonoreerd te krijgen.  Weer een mooie stap op weg naar een schone(re) Waddenzee.

Deel deze pagina
Planburo is – net als Schrijfburo en Vormburo – onderdeel van Terwisscha en Wagenaar.
info@planburo.nl
Keizersgracht 1 kaart →
8911 KR Leeuwarden
058-215 97 91

Op 29 augustus hebben we afscheid moeten nemen van onze dierbare collega Joke Schaapman. Zoals het haar wens was en bij haar paste, zonder veel ruchtbaarheid en in besloten kring. Joke heeft in de ruim 25 jaar dat ze voor ons werkte bergen werk verzet. Vaak tot in de late uurtjes en voor een groot aantal opdrachtgevers, overwegend organisaties die onze wereld een stukje mooier kleuren en beter maken. We zullen haar ontzettend missen als fijne, integere en betrokken collega en zullen haar werk, indachtig haar gedachtengoed, binnen onze mogelijkheden voortzetten.

Mocht je vragen hebben of willen reageren dan staan we daar te allen tijde voor open.

Ben, Dave en Jos