onze websites: SCHRIJFBURO  |  PLANBURO  |  VORMBURO

Regiodeal Natuurinclusieve landbouw

Op weg naar een duurzame agrarische sector

Concept, redactie en vormgeving

 

De Regio Deal Natuurinclusieve Landbouw ondersteunt en ontwikkelt de komende jaren duurzame initiatieven in acht gebieden, verspreid over Noord-Nederland. Tot 2023 komt er twintig miljoen euro beschikbaar voor initiatieven die de biodiversiteit, de landschapskwaliteit en de agrarische sector dienen.

In dit boekje wordt een aantal projecten uitgelicht. Hierdoor krijgen agrariërs, landbouwpartners, grondeigenaren, kennisinstellingen en maatschappelijke organisaties een goed beeld van de mogelijkheden.

Deel deze pagina
Planburo is – net als Schrijfburo en Vormburo – onderdeel van Terwisscha en Wagenaar.
info@planburo.nl
Keizersgracht 1 kaart →
8911 KR Leeuwarden
058-215 97 91

Op 29 augustus hebben we afscheid moeten nemen van onze dierbare collega Joke Schaapman. Zoals het haar wens was en bij haar paste, zonder veel ruchtbaarheid en in besloten kring. Joke heeft in de ruim 25 jaar dat ze voor ons werkte bergen werk verzet. Vaak tot in de late uurtjes en voor een groot aantal opdrachtgevers, overwegend organisaties die onze wereld een stukje mooier kleuren en beter maken. We zullen haar ontzettend missen als fijne, integere en betrokken collega en zullen haar werk, indachtig haar gedachtengoed, binnen onze mogelijkheden voortzetten.

Mocht je vragen hebben of willen reageren dan staan we daar te allen tijde voor open.

Ben, Dave en Jos