onze websites: SCHRIJFBURO  |  PLANBURO  |  VORMBURO

Projectplan LF2018

Cultureel topjaar in de maak

Bijdrage: inventarisatie, coördinatie, interviews, redactie

 

De Friese hoofdstad dong, samen met Utrecht, Den Haag, Maastricht en Brabantstad, mee naar de prestigieuze titel Culturele Hoofdstad van Europa 2018. Wij maakten voor het zover was, op de valreep en in opdracht van de gemeente, het projectplan dat door de gemeenteraad en staten werd gewikt, gewogen en goedgekeurd. Wat volgde was een bidbook, waarvan we de populaire versie als opwarmertje verzorgden.

Het vervolg is bekend. Leeuwarden won de competitie. Het programma werd enthousiast ontvangen. Ruim 4 miljoen binnen- en buitenlandse bezoekers, ontdekten de provincie. Ruim 60.000 Friezen werkten mee aan het programma. De mienskip kreeg een nieuwe dimensie.

Deel deze pagina
Planburo is – net als Schrijfburo en Vormburo – onderdeel van Terwisscha en Wagenaar.
info@planburo.nl
Keizersgracht 1 kaart →
8911 KR Leeuwarden
058-215 97 91

Op 29 augustus hebben we afscheid moeten nemen van onze dierbare collega Joke Schaapman. Zoals het haar wens was en bij haar paste, zonder veel ruchtbaarheid en in besloten kring. Joke heeft in de ruim 25 jaar dat ze voor ons werkte bergen werk verzet. Vaak tot in de late uurtjes en voor een groot aantal opdrachtgevers, overwegend organisaties die onze wereld een stukje mooier kleuren en beter maken. We zullen haar ontzettend missen als fijne, integere en betrokken collega en zullen haar werk, indachtig haar gedachtengoed, binnen onze mogelijkheden voortzetten.

Mocht je vragen hebben of willen reageren dan staan we daar te allen tijde voor open.

Ben, Dave en Jos