onze websites: SCHRIJFBURO  |  PLANBURO  |  VORMBURO

Meerjarenplan Museumfederatie Fryslân

Plan mei ambysje

Advies, redactie en vormgeving

 

Museumfederatie Fryslân wil het succes de komende jaren voortzetten en uitbouwen. Het succes van Museumfederatie Fryslân, maar eigenlijk het succes van de musea die zij met raad en daad bijstaan. Hoe, dat staat in dit meerjarenplan. Het werd een plan mei ambysje, om samen het Ferhaal fan Fryslân te vertellen.

Wij hielpen bij een logisch, goed opgebouwd en prettig leesbaar verhaal; het verhaal van Museumfederatie Fryslân. De vormgeving maakte het helemaal af.

Deel deze pagina
Planburo is – net als Schrijfburo en Vormburo – onderdeel van Terwisscha en Wagenaar.
info@planburo.nl
Keizersgracht 1 kaart →
8911 KR Leeuwarden
058-215 97 91

Op 29 augustus hebben we afscheid moeten nemen van onze dierbare collega Joke Schaapman. Zoals het haar wens was en bij haar paste, zonder veel ruchtbaarheid en in besloten kring. Joke heeft in de ruim 25 jaar dat ze voor ons werkte bergen werk verzet. Vaak tot in de late uurtjes en voor een groot aantal opdrachtgevers, overwegend organisaties die onze wereld een stukje mooier kleuren en beter maken. We zullen haar ontzettend missen als fijne, integere en betrokken collega en zullen haar werk, indachtig haar gedachtengoed, binnen onze mogelijkheden voortzetten.

Mocht je vragen hebben of willen reageren dan staan we daar te allen tijde voor open.

Ben, Dave en Jos