onze websites: SCHRIJFBURO  |  PLANBURO  |  VORMBURO

Landelijke campagne biodiversiteit

Redactie

 

Een brede coalitie van groene organisaties heeft in Fryslân de speelse campagne ‘Wat zullen we nou beleven’ gelanceerd. De campagne moet een brede doelgroep bewust moet maken van het belang van biodiversiteit door een serieus onderwerp met humor te benaderen.

Om een landelijke uitrol mogelijk te maken werd de hulp ingeschakeld van het landelijke Prins Bernhard Cultuurfonds. Wij schreven mee aan het projectplan en de subsidieaanvraag.

Deel deze pagina
Planburo is – net als Schrijfburo en Vormburo – onderdeel van Terwisscha en Wagenaar.
info@planburo.nl
Keizersgracht 1 kaart →
8911 KR Leeuwarden
058-215 97 91

Op 29 augustus hebben we afscheid moeten nemen van onze dierbare collega Joke Schaapman. Zoals het haar wens was en bij haar paste, zonder veel ruchtbaarheid en in besloten kring. Joke heeft in de ruim 25 jaar dat ze voor ons werkte bergen werk verzet. Vaak tot in de late uurtjes en voor een groot aantal opdrachtgevers, overwegend organisaties die onze wereld een stukje mooier kleuren en beter maken. We zullen haar ontzettend missen als fijne, integere en betrokken collega en zullen haar werk, indachtig haar gedachtengoed, binnen onze mogelijkheden voortzetten.

Mocht je vragen hebben of willen reageren dan staan we daar te allen tijde voor open.

Ben, Dave en Jos