onze websites: SCHRIJFBURO  |  PLANBURO  |  VORMBURO

Jaarrapportage Merk Fryslân

Concept, redactie en productie

 

Ook voor marketingorganisatie Merk Fryslân was 2020 een bijzonder jaar. De coronacrisis vroeg flexibiliteit en creativiteit en leidde soms tot onverwachte resultaten. Hoe kon Merk Fryslân de sector het beste steunen? In de eerste plaats door te kijken naar wat wél mogelijk was en het verleiden van land- en provinciegenoten tot een vakantie in eigen (Fries)land.

De in 2020 behaalde resultaten werden op twee manieren door ons bijeengebracht: in een officiële jaarrapportage voor de provincie Fryslân en in een populaire versie die online werd gepubliceerd.

Deel deze pagina
Planburo is – net als Schrijfburo en Vormburo – onderdeel van Terwisscha en Wagenaar.
info@planburo.nl
Keizersgracht 1 kaart →
8911 KR Leeuwarden
058-215 97 91

Op 29 augustus hebben we afscheid moeten nemen van onze dierbare collega Joke Schaapman. Zoals het haar wens was en bij haar paste, zonder veel ruchtbaarheid en in besloten kring. Joke heeft in de ruim 25 jaar dat ze voor ons werkte bergen werk verzet. Vaak tot in de late uurtjes en voor een groot aantal opdrachtgevers, overwegend organisaties die onze wereld een stukje mooier kleuren en beter maken. We zullen haar ontzettend missen als fijne, integere en betrokken collega en zullen haar werk, indachtig haar gedachtengoed, binnen onze mogelijkheden voortzetten.

Mocht je vragen hebben of willen reageren dan staan we daar te allen tijde voor open.

Ben, Dave en Jos