onze websites: SCHRIJFBURO  |  PLANBURO  |  VORMBURO

Evaluatie TAF

Terug- en een vooruitblik

Concept, interviews en redactie

 

De Toerisme Alliantie Friesland (TAF), waarin overheid, onderwijs, bedrijfsleven en systeemorganisaties vertegenwoordigd zijn, stimuleert sinds 2017 de structuurversterking van de Friese gastvrijheidssector. Een mooi ogenblik voor een terug- en een vooruitblik. Wat is er bereikt en – ook belangrijk – hoe moet de TAF verder?

In deze evaluatie zetten we de aanwijsbare resultaten van de afgelopen jaren op een rijtje. Tevens vroegen we zo’n twintig stakeholders naar hun mening en de toekomst van het door de provincie Fryslân geïnitieerde en gefinancierde initiatief.

Deel deze pagina
Planburo is – net als Schrijfburo en Vormburo – onderdeel van Terwisscha en Wagenaar.
info@planburo.nl
Keizersgracht 1 kaart →
8911 KR Leeuwarden
058-215 97 91

Op 29 augustus hebben we afscheid moeten nemen van onze dierbare collega Joke Schaapman. Zoals het haar wens was en bij haar paste, zonder veel ruchtbaarheid en in besloten kring. Joke heeft in de ruim 25 jaar dat ze voor ons werkte bergen werk verzet. Vaak tot in de late uurtjes en voor een groot aantal opdrachtgevers, overwegend organisaties die onze wereld een stukje mooier kleuren en beter maken. We zullen haar ontzettend missen als fijne, integere en betrokken collega en zullen haar werk, indachtig haar gedachtengoed, binnen onze mogelijkheden voortzetten.

Mocht je vragen hebben of willen reageren dan staan we daar te allen tijde voor open.

Ben, Dave en Jos