onze websites: SCHRIJFBURO  |  PLANBURO  |  VORMBURO

Embrace Nederland

Muziek en welzijn

Ondersteuning, eindredactie

 

De stichting Embrace Nederland zet muziek in voor het versterken van het welzijn van mensen die door ziekte, een beperking of door sociale omstandigheden nog te vaak langs de zijlijn van de samenleving staan. Van het Fonds Cultuurparticipatie krijgt zij hiervoor een half miljoen euro. Hierdoor kan de stichting de komende 3,5 jaar op grotere schaal via muziek werken aan een inclusievere samenleving, empowerment en een positieve gezondheid.

Wij ondersteunden de stichting met veel plezier bij het opstellen van de aanvraag. Mooi om een bijdrage aan haar missie te mogen leveren.

Deel deze pagina
Planburo is – net als Schrijfburo en Vormburo – onderdeel van Terwisscha en Wagenaar.
info@planburo.nl
Keizersgracht 1 kaart →
8911 KR Leeuwarden
058-215 97 91

Op 29 augustus hebben we afscheid moeten nemen van onze dierbare collega Joke Schaapman. Zoals het haar wens was en bij haar paste, zonder veel ruchtbaarheid en in besloten kring. Joke heeft in de ruim 25 jaar dat ze voor ons werkte bergen werk verzet. Vaak tot in de late uurtjes en voor een groot aantal opdrachtgevers, overwegend organisaties die onze wereld een stukje mooier kleuren en beter maken. We zullen haar ontzettend missen als fijne, integere en betrokken collega en zullen haar werk, indachtig haar gedachtengoed, binnen onze mogelijkheden voortzetten.

Mocht je vragen hebben of willen reageren dan staan we daar te allen tijde voor open.

Ben, Dave en Jos