onze websites: SCHRIJFBURO  |  PLANBURO  |  VORMBURO

De Hollandse piramide

Advies en eindredactie

 

Iedere regio kent zijn eigen boerderijtype. Zo ook de Noord-Hollandse Waddenkust: de stolpboerderij. Vanwege de iconische vorm ook wel de ‘Hollandse piramide’ genoemd.

De Boerderijenstichting Noord-Holland wil – samen met boerderijenstichtingen van Fryslân en Groningen – deze boerderijen graag behouden. Dat betekent in veel gevallen dat er een nieuwe functie voor moet worden gezocht. Het Waddenfonds helpt boerderijeigenaren bij de transitie naar bijvoorbeeld een (duurzame) B&B of zorgboerderij.

Wij voorzagen Boerderijenstichting Noord-Holland van het advies over de aanvraag en deden de eindredactie.

Deel deze pagina
Planburo is – net als Schrijfburo en Vormburo – onderdeel van Terwisscha en Wagenaar.
info@planburo.nl
Keizersgracht 1 kaart →
8911 KR Leeuwarden
058-215 97 91

Op 29 augustus hebben we afscheid moeten nemen van onze dierbare collega Joke Schaapman. Zoals het haar wens was en bij haar paste, zonder veel ruchtbaarheid en in besloten kring. Joke heeft in de ruim 25 jaar dat ze voor ons werkte bergen werk verzet. Vaak tot in de late uurtjes en voor een groot aantal opdrachtgevers, overwegend organisaties die onze wereld een stukje mooier kleuren en beter maken. We zullen haar ontzettend missen als fijne, integere en betrokken collega en zullen haar werk, indachtig haar gedachtengoed, binnen onze mogelijkheden voortzetten.

Mocht je vragen hebben of willen reageren dan staan we daar te allen tijde voor open.

Ben, Dave en Jos