onze websites: SCHRIJFBURO  |  PLANBURO  |  VORMBURO

Bidbook

Een bidbook is een projectvoorstel in het kwadraat. Het moet werken als een feest dat niemand wil missen.

U heeft een geweldig plan en moet ook anderen daarvan overtuigen. Partijen die u nodig heeft om uw droom waar te maken. Een jury, commissie, koepelorganisatie, potentiële partners, stakeholders, financiers. Met een bidbook neemt u ze in woord en beeld mee in uw initiatief. Met enthousiasme en bevlogenheid. Maar ook met een visie, argumenten en een adequate onderbouwing. Wij helpen uw dromen graag realiseren, on- of offline.

Een kadootje dat uitnodigt mee te doen. Dat motiveert voor uw project te kiezen. Dat het gemakkelijk(er) maakt de nodige middelen en vergunningen op tafel te krijgen. Dat is wat een goed bidbook doet. Dat is waar wij samen met u graag aan (mee)werken. Met advies en tips. Met  verrassende concepten en inspirerende teksten. Met voor zich sprekende artist impressions en (ver)beeldende vormgeving.

Vorm volgt inhoud. Samen met u bepalen we hoe we uw boodschap het beste onder de aandacht kunnen brengen. Online of gedrukt. Of wellicht als animatie, presentatie of filmpje? Alles is mogelijk met als extraatje dat we ook de publiciteit rond uw bidbook kunnen verzorgen. Bovendien kunnen we u ook ondersteunen in de communicatie als uw project rond is.

Op 8 oktober 2012 werd de populaire samenvatting van het bidbook gepresenteerd waarmee Leeuwarden de titel Europese Culturele Hoofdstad 2018 in de wacht wilde slepen. U kent de afloop. Wij  tekenden voor de redactie van de huis-aan-huis verspreide populaire samenvatting. En kort daarvoor voor het projectplan dat gemeente en provincie overtuigde mee te doen.

Planburo is – net als Schrijfburo en Vormburo – onderdeel van Terwisscha en Wagenaar.
info@planburo.nl
Keizersgracht 1 kaart →
8911 KR Leeuwarden
058-215 97 91

Op 29 augustus hebben we afscheid moeten nemen van onze dierbare collega Joke Schaapman. Zoals het haar wens was en bij haar paste, zonder veel ruchtbaarheid en in besloten kring. Joke heeft in de ruim 25 jaar dat ze voor ons werkte bergen werk verzet. Vaak tot in de late uurtjes en voor een groot aantal opdrachtgevers, overwegend organisaties die onze wereld een stukje mooier kleuren en beter maken. We zullen haar ontzettend missen als fijne, integere en betrokken collega en zullen haar werk, indachtig haar gedachtengoed, binnen onze mogelijkheden voortzetten.

Mocht je vragen hebben of willen reageren dan staan we daar te allen tijde voor open.

Ben, Dave en Jos