onze websites: SCHRIJFBURO  |  PLANBURO  |  VORMBURO

Aanbesteding

Inschrijven op een aanbesteding is per definitie teamwerk. Wij complementeren uw team met adviseurs die in de huid van de aanbesteder kruipen en uw aanbieding adequaat verwoorden.

Hoe houdt u uw aanbieding beknopt, overzichtelijk en begrijpelijk? Hoe presenteert u uw bedrijf, product en/of dienst overtuigend? Hoe laat u, ook op papier, zien dat u de beste kandidaat bent? Dat u de gewenste kwaliteit levert en aan de criteria voldoet? En dat u de nodige referenties kunt overleggen en maatschappelijk verantwoord ondernemen serieus neemt?

Met deze en andere vragen wordt u geconfronteerd als u aan een aanbesteding mee wilt doen. Een arbeidsintensieve en tijdrovende klus, waarmee we u graag helpen. Met kennis van zaken, schrijfervaring en de vaak verhelderende distantie van de ‘buitenstaander’.

Teamwerk
Het opstellen van een aanbesteding is per definitie teamwerk. U verzamelt alle kennis die bijdraagt aan de kracht en USP’s van uw aanbieding. Wij helpen u bij het vaststellen van een logische indeling en de briefing van de auteurs. U bepaalt of u de tekst door eigen mensen laat schrijven en door ons laat redigeren of dat u het schrijfwerk geheel aan ons overlaat.

Desgewenst lezen en schrijven we online mee met het team. Andersom kunnen uw specialisten onze vorderingen realtime volgen en van suggesties en aanvullingen voorzien. Net wat uw voorkeur heeft.

Redigeren
Heeft u uw aanbesteding al aan papier toevertrouwd? Ook voor de eindredactie kunt u bij ons terecht. Wij checken het document op spelling, consequent taalgebruik en stijl. Indien gewenst kijken we ook naar de indeling en consistentie van het verhaal.

Als kers op de taart kunnen we het document vormgeven, opmaken en van treffende illustraties voorzien. Daarmee krijgt uw aanbieding ook de uitstraling die bij uw bedrijf(svoering) past.

Planburo is – net als Schrijfburo en Vormburo – onderdeel van Terwisscha en Wagenaar.
info@planburo.nl
Keizersgracht 1 kaart →
8911 KR Leeuwarden
058-215 97 91

Op 29 augustus hebben we afscheid moeten nemen van onze dierbare collega Joke Schaapman. Zoals het haar wens was en bij haar paste, zonder veel ruchtbaarheid en in besloten kring. Joke heeft in de ruim 25 jaar dat ze voor ons werkte bergen werk verzet. Vaak tot in de late uurtjes en voor een groot aantal opdrachtgevers, overwegend organisaties die onze wereld een stukje mooier kleuren en beter maken. We zullen haar ontzettend missen als fijne, integere en betrokken collega en zullen haar werk, indachtig haar gedachtengoed, binnen onze mogelijkheden voortzetten.

Mocht je vragen hebben of willen reageren dan staan we daar te allen tijde voor open.

Ben, Dave en Jos